Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2017 10:57 - Божието действие
Автор: lastinline Категория: Други   
Прочетен: 386 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.09.2017 11:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всяко нещо зависи от ръководенето. Ако църквата и като цяло всяка власт остави Бог да ръководи / да се върши това, което е казал Бог/ тогава резултатите са винаги отлични. Защото Бог не се проваля както хората. Но ако ръководят хора,за които Бог е някакъв дядо мраз само или изобщо Бог за тях не е авторитет, тогава провалът е гарантиран. За всяко нещо е така в живота, още повече за всичко свързано с църквата и служителите и. Бог благославя когато се върши Божията воля от хората и тогава се сбъдва още едно писано слово- че Бог извършва много повече отколкото мислим или искаме ние. Една част на всяко действие зависи от хората, основната част я върши Бог. Писано е: Ако Бог не съгради дома, напразно се трудят зидарите.
Ти посаждаш семенце в земята, поливаш го, грижиш се, после ако трябва варосваш поникналото дърво. Но Господ прави да расте. Господ прави да се образува плода на дървото. Или гроздето на лозата. Той им дава тази форма и този вкус. Бог се грижи за творенията Си. Бог не е далечен свидетел на всичко, което се случва. Той е най-дейният участник. Защото всичко, целият ни живот се случва вътре в пространството на Бога. Той изпълва всичко във всички. Отделени от Мене не може да сторите нищо - каза Исус. Не си мисли,че нещо се случва без знанието на Исус.
Не си мисли,че си постигнал каквото и да е или си извършил добро без Неговата помощ и благоволение. Знай,че Бог те е пазил още преди да си чул за Него. Знай,че всяко избавление от страдания е от Него.

Не си мисли,че Бог не вижда лошите дела, които се вършат под слънцето. Той не обича лошите дела, но все още обича тези, които ги вършат. Той пожертва Сина Си и заради тях. Но те трябва сами да пожелаят да се променят. Затова праща Словото си до всеки на тази земя. Исус не дойде да съди света,а да го спаси.
Не отлагай избора си. Ако все още се колебаеш, избери да повярваш днес!

Писано е: Днес ако чуете гласът Му, не закоравявайте сърцата си!
Днес е благоприятно време!
Днес е спасителен ден!


Може да се помолиш с тази молитва:

Боже, аз вярвам, че Исус Христос е Твоят Син, Който живя съвършен безгрешен живот и пострада за моето спасение. Вярвам,че Той възкръсна на третия ден според Писанията.  Бъди милостив към мен Господи, прости ми всеки мой грях. Ела влез в живота ми чрез Духа Си и ме води по пътя на правдата и спасението Си. Амин!


Ако си се помолил с тази молитва искрено...бъди сигурен,че ще усетиш реално Божията близост в живота си. Вярвай и не се съмнявай!
Останалото са отношенията между теб и Бог!

Повярвайте и спасени бъдете всички земни краища!





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lastinline
Категория: Други
Прочетен: 414256
Постинги: 381
Коментари: 229
Гласове: 929
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031