Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2017 12:56 - Мнението ми относно парадиране с различна сексуалност
Автор: lastinline Категория: Други   
Прочетен: 455 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 15.06.2017 11:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
По повод т. нар. парад на тези с различна сексуална ориентация
---
Бог създава мъж и жена, останалото е от лукавия. Посланията от Бога не са в полза на тези, които искат партньори от собствения пол.
Да презреш собственото си тяло и разум, така както те е създал Бог в голямата си благост, премъдрост и благоволение..вместо да си благодарен за подарения си живот, за чието начало нямаш никакъв принос...и да поискаш сексуални удоволствие с твоя собствен пол...това е гнусота и колкото и да го налагате по медиите, ще си остане извратено и ненормално. Злото никога не може да стане добро. Ако родителите на сегашните дефилиращи бяха същите като тях, то сегашните нямаше да са на белия свят и щяха да правят парад в небитието.
Друг аспект на гнусните еднололови отношения е влиянието върху деца и младежи с неукрепнали все още психика и разбирания за живота. Спасителят Исус Христос казва в Библията за всеки, който съблазнява деца по някакъв начин,че последствията ще бъдат страшни за този човек. И са страшни.
Не става въпрос за сплашване, а за съобщаване на истината.
За хомосексуалистите Бог е Бог дотолкова, доколкото техните желания се припокриват с това, което са чули откъслечно от Божиите послания, които са Христовите послания. Но ако нещо от чутото не им хареса, те изопачават думите Му и спекулират с обичта, милостта и прошката Му. Словото на Бог не ги впечатлява. Мислят си едва ли не,че Бог и вярата в Него са някаква детска игра. И не се поучават от съдбата на други подобни преди тях...Дори само това, че съблазняват и деца би трябвало да ги замисли и спре. Но едва ли.
Бог не мрази чедата си. Не мрази и тези, които сами са си избрали сексуална ориентация. Той ги обича и тях. И иска да ги спаси,защото също са му деца, но Бог е нежен и не се натрапва. Всеки сам решава дали да Му се довери или да игнорира послания доказали истинноста си вече хилядолетия. Но тези еднополови интимни отношения са все едно да се бръкне в контакта. Кой знае кое е най-добро за човека, освен Този, Който дава жизненото дихание на всички нас?

Има 2 пола - мъж и жена.
Няма трети, четвърти и пети пол. Няма и да има!

Приятен ден!




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lastinline
Категория: Други
Прочетен: 414200
Постинги: 381
Коментари: 229
Гласове: 929
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031